Foto:

Open dag Kunstrijvereniging

  Sport

Ingezonden

Regio - Zaterdag 12 oktober is er een open dag bij Kunstrijvereniging de Drechtsteden. Van 12.00 tot 13.00 uur voor kinderen van 4 t/m 11 jaar, van 13.00 tot 14.00 uur voor je jeugd van 12 tot en met 29 jaar.

Kinderen leren lopen, fietsen, zwemmen en natuurlijk ook schaatsen. Wil je goed leren schaatsen? Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (afgekort DDD) verzorgt schaatslessen door ervaren, gemotiveerde trainsters op de ijsbaan aan de Fanny Blankers-Koenweg 10 in Dordrecht.
De vereniging heeft een uitgebreid lesaanbod voor de jeugd en volwassenen. Volwassenen zijn welkom voor een gratis proefles op maandag, woensdagmiddag of vrijdagochtend. Je leert de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.

Bij de Dordtse vereniging, die dit jaar haar 40 jarig bestaan viert, vind je altijd iets wat je aanspreekt. Elk seizoen wordt er door de leden geschaatst voor de KNSB diploma's.
Naast met veel plezier schaatsen en recreatieve lessen is er een doorgroei naar de brugklas of (recreatieve) wedstrijdgroep mogelijk.
De vereniging heeft naast leden die wekelijks de lessen volgen ook een grote wedstrijdgroep waarvan een aantal tot de nationale top behoren.

Kom zaterdag 12 oktober met je ouders, broertje, zusje, vriendje en vriendinnetje een kijkje nemen op de ijsbaan en kom zelf schaatsen onder leiding van ervaren trainsters en nationale topcoaches.
Als je mee wilt doen dan kan je een half uur voor aanvang van de les aanmelden bij de verenigingsbalie in de hal van de Sportboulevard.

Meedoen met de lessen kan uitsluitend op kunstschaatsen. De vereniging stelt tijdens de open lessen gratis kunstschaatsen in bruikleen (zolang de voorraad strekt) bij aanmelding aan de balie. Het kledingadvies is warme makkelijke kleding en handschoenen zijn verplicht.

Op de open dagen is alle informatie over de lessen en het cursusaanbod beschikbaar en is het mogelijk om aan te melden voor het vervolgaanbod in de vorm van een gratis proefles, 4 snuffellessen of de snelcursus schaatsen in de herfstvakantie van 21 t/m 23 oktober. Deelnemers aan de open dag ontvangen een leuk cadeau. Informatie over de vereniging en de lessen vind je op

www.ddd-kunstrijden.nl

Shopbox

Meer berichten