Foto: Fotopersburo Busink ©

Jeugdspeelpark wil straks veilig open kunnen

  Nieuwsflits

Hendrik-Ido-Ambacht - Op het Jeugdspeelpark is nu het heel erg stil. De dieren worden goed verzorgd, evenals de tuin en het terrein. Maar spelende kinderen en mensen die een kijkje komen nemen bij de dieren zijn in geen velden of wegen te bekennen. Gedurende alle afgelopen weken zijn er ook geen deelnemers van de diverse zorgpartijen geweest. 

Het Jeugdspeelpark is momenteel druk bezig met het maken van plannen hoe we weer op een veilige manier open kunnen gaan. Maar open gaan ze! Daarbij kunnen ze nog wel wat vrijwilligers gebruiken. 

Richtlijnen

Om weer open te kunnen en te mogen, zijn er heel wat richtlijnen en maatregelen te volgen. Het Jeugdspeelpark maakt gebruik van de richtlijnen van de NUSO (overkoepelend orgaan speeltuinverenigingen) en de VSKBN (Vereniging Stads- en Kinderboerderijen Nederland). Daarnaast moeten ook de zorgpartijen in ogenschouw worden genomen; ook zij willen heel graag opstarten. Zij missen ook hun werkzaamheden op het Jeugdspeelpark en de gezelligheid.

Zomervakantie

Het is de bedoeling om in de zomervakantie zoveel mogelijk open te zijn. Maar dit zal wel met beperkte aantallen en aangepaste openingstijden zijn. Er zal gewerkt worden met een reserveringssysteem om teleurstelling bij de poort te voorkomen. In de periode voor de zomervakantie wordt proefgedraaid. Door alle maatregelen die we moeten treffen, verwachten we extra vrijwilligers nodig te hebben. Deze vrijwilligers worden ingezet als coördinator op het Jeugdspeelpark. Wie denkt: 'dit is wel iets voor mij', kan een berichtje sturen naar: info@jeugdspeelpark.nl.

Bekend gemaakt

Via Facebook, Instagram en de website wordt binnenkort bekend gemaakt wanneer er wordt proefgedraaid en hoe bezoekers zich hiervoor kunnen aanmelden.

Shopbox

Meer berichten