Op de foto v.l.n.r. voorzitter Floor van de Velde, eigenaar Cees van der Poel, Marijke Gommans en Peter Libregts.
Op de foto v.l.n.r. voorzitter Floor van de Velde, eigenaar Cees van der Poel, Marijke Gommans en Peter Libregts. (Foto: Cees van Meerten FotoExpressie)

Albert Heijn Sophiapromenade krijgt Fairtrade Certificaat

H.I.Ambacht - Na de opening van de nieuwe Albert Heijn in winkelcentrum Hoog Ambacht op woensdag 24 juni was het de beurt aan de kerngroep Fairtradegemeente Hendrik-Ido-Ambacht om het certificaat Fairtrade Supermarkt uit te reiken aan de eigenaar Van der Poel.

Van der Poel nam het certificaat in ontvangst uit handen van de voorzitter van de kerngroep Floor van de Velde en gaf aan vereerd te zijn met deze kwalificatie en onderstreepte het belang van het aanbieden van Fairtradeproducten.

De kerngroep is blij dat na de uitreiking van de 'banana-award' vorig jaar aan de Plus supermarkten nu met de uitreiking van het eerste Fairtradecertificaat een formele eerste stap gezet is op weg naar de Fairtradegemeente Hendrik-Ido-Ambacht. Helaas zijn dit jaar een activiteiten zoals o.a. het door de Jumbo supermarkt te organiseren Fairtradeontbijt op Koningsdag vanwege de coronacrisis niet door gegaan.

Toch kijkt de kerngroep optimistisch naar de toekomst en kijkt er naar uit om op korte termijn aan de overige Ambachtse supermarkten het certificaat Fairtrade Supermarkt uit te reiken.

Shopbox

Meer berichten