Kijfhoekkerk. (Foto: pr)
Kijfhoekkerk. (Foto: pr) (Foto: )

Kijfhoekkerk houdt zondag eerste dienst in maanden

Zwijndrecht - Centraal gelegen in de Zwijndrechtse Waard ligt aan de Devel tussen Heerjansdam en Zwijndrecht een bijzonder polderkerkje in de Buurtschap Kijfhoek. Door de versoepeling van de overheidsmaatregelen rondom het coronavirus is nu het weer mogelijk kerkdiensten te houden. Op zondagmiddag 5 juli om 15.00 uur is de eerste dienst sinds maart in de Kijfhoekkerk. De dienste staat onder leiding van dominee G.J. van Beek uit Nieuw-Lekkerland.

Om aan de veiligheidregels van de overheid te kunnen voldoen mogen er maximaal 35 bezoekers komen. Wie verzekerd wil zijn van een plaats: bel Joop Wiekeraadt 078-6771290 of 0636 501396. Graag voor zaterdagavond 4 juli; wie het eerst komt…

Bezoekers worden in de kerk ontvangen door Jan van der Net en koster Joop Wiekeraadt wijst een zitplaats aan. Beiden zijn herkenbaar aan hun naambadge. Bij binnenkomst is er handalcohol. Tijdens de dienst wordt er niet gezongen, op de geselecteerde plaatsen ligt een liedbundel klaar om de ten gehore gebrachte liederen te kunnen volgen. Huisgenoten mogen naast elkaar zitten, anderen houden anderhalve meter afstand. De garderobe is niet in gebruik, wees terughoudend met toiletbezoek, is het advies.

Shopbox

Meer berichten