Foto:

Asieldier van de week: konijn Bonni

Regio - Deze week staat konijn Bonni centraal als Dier van de Week. Bonni had een fijne plek gevonden maar is helaas teruggebracht. Het bleek toch niet te klikken met het andere konijn.

Bonni is een konijntje met een gebruiksaanwijzing. Met andere konijnen is ze niet altijd de makkelijkste. Ze is nu twee keer geplaatst geweest, maar tot nu toe zijn de koppelingen helaas niet geslaagd.

Iedere keer terugkomen omdat de koppeling niet slaagt geeft haar veel stress. Hierdoor hebben wij besloten haar alleen te plaatsen.

Bonni is binnengekomen in 2018 en we gunnen haar echt een leuk huisje. Omdat zij geplaatst gaat worden zonder een maatje is ze op zoek naar een nieuw huis waar ze veel ruimte heeft. Ze vindt het heerlijk om buiten in een grote ruimte of tuin rond te lopen. Het dierenasiel plaatst haar niet binnen en niet bij hele jonge kinderen.

Wie een plek heeft voor Bonni waar zij lekker konijn kan zijn, kan contact opnemen met Louterbloemen. Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Bonni of onze andere asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902.

Shopbox

Meer berichten