DJ Martino heeft zijn eerste single 'Bakka' uitgebracht. (Foto: Gianni_P.jpg)
DJ Martino heeft zijn eerste single 'Bakka' uitgebracht. (Foto: Gianni_P.jpg) (Foto: )

DJ Martino maakt debuut als producer met zijn eerste track

Hendrik-Ido-Ambacht - DJ Martino heeft gisteren, woensdag 24 juni, zijn eerste track 'Bakka' uitgebracht releasen op verschillende streaming platformen. Daarmee heeft hij zijn debuut gemaakt als producer.

Martijn Aarts, beter bekend als DJ Martino, is al 18 jaar actief als dj. Zo is hij vaak achter de draaitafels te vinden in diverse grote clubs in Nederland en heeft hij maar liefst 12 keer een live-set gedraaid in Kos, Griekenland. Naast zijn dj-carrière heeft hij een eigen onderneming Martino Productions en is hij geluidsdocent aan ROC Tilburg.

Om zijn carrière naar het volgende niveau te tillen is Martijn begonnen met het produceren van zijn eigen muziek. Martijn heeft zich de afgelopen jaren vooral gefocust op de Nederlandse urban scene. In samenwerking met verschillende Nederlandse grote en ook minder grote artiesten zal hij zijn muziek gaan produceren en uitbrengen. Martijn is altijd opzoek naar nieuw talent om muziek mee te maken en uit te brengen.

Verder zit Martijn niet stil. Hij probeert vele contacten te leggen en zijn netwerk te onderhouden. Zo is hij onder andere in contact gekomen met Greg Noise. Greg Noise is een kledingmerk die begonnen is als artiest, maar uitgegroeid tot een lifestyle brand. Greg Noise support DJ Martino met zijn nieuwe uitstraling als artiest op het podium.

'Bakka' is de eerste single in samenwerking met rapper LEDJO. LEDJO, beter bekend als Leon Tolwijk, is een andere jonge ondernemer en artiest en komt uit Hendrik-Ido-Ambacht.
Geïnteresseerd in wat Martijn binnen zijn bedrijf nog meer allemaal doet? Neem een kijkje op zijn website: www.martinoproductions.nl.

Shopbox

Meer berichten