Het Jeugdspeelpark gaat eerst proefdraaien, om dan vervolgens veilig open te kunnen. (Foto: Jeroen Verbueken)
Het Jeugdspeelpark gaat eerst proefdraaien, om dan vervolgens veilig open te kunnen. (Foto: Jeroen Verbueken) (Foto: Fotopersburo Busink ©)

Jeugdspeelpark HIA: veilig open na proefdraaien

H.I.Ambacht - Het Jeugdspeelpark wil weer veilig opengaan en heeft hiervoor een protocol met maatregelen gemaakt. Er is besloten om gefaseerd open te gaan en eerst een aantal dagdelen proef te draaien om, daar waar nodig, nog aanpassingen te kunnen doen. 

Enkele belangrijke punten zijn de gewijzigde openingstijden en het vooraf reserveren. Via het online reserveringssysteem is het mogelijk om een aanmelding te doen voor maximaal 5 bezoekers, waarbij 2 bezoekers volwassenen mogen zijn. De tijdsblokken waarmee het Jeugdspeelpark wil gaan werken, is 1,5 uur in de ochtend en 1,5 uur in de middag.

Om te kijken of het systeem goed werkbaar is en de getroffen maatregelen veilig zijn, wordt er op 4 dagen proefgedraaid. Zo kan het park ook een goede inschatting maken over het toe te laten aantal bezoekers. Er wordt proefgedraaid op dinsdag 7 en woensdag 8 juli van 13.30 tot 15.00 uur voor 30 bezoekers per tijdsblok en dinsdag 14 en woensdag 15 juli van 13.30 tot 15.00 uur voor 60 bezoekers per tijdsblok.

Reserveren kan alleen via het online systeem van het Jeugdspeelpark. Via dit systeem wordt een bevestiging van de aanmelding gegeven en weet het Jeugdspeelpark wie zij kunnen verwachten. Op de website wordt duidelijk aangegeven waar de bezoeker zich kan aanmelden.

Om te zorgen dat alles goed en vlot verloopt, is het Jeugdspeelpark op zoek naar vrijwilligers die als coördinator zouden willen optreden. Dit hoeft maar een paar uur in de week te zijn. Kijk op de website bij vacatures voor meer informatie. 

Als het proefdraaien goed is verlopen, zal het Jeugdspeelpark vanaf vrijdag 17 juli haar deuren weer openen op zoveel mogelijk dagdelen. De openingstijden staan altijd op de website via het online reserveringssysteem. Dit kan per week verschillend zijn. Mail voor meer informatie naar: info@jeugdspeelpark.nl.

Shopbox

Meer berichten