Ontzettend lieve kater Wim zoekt nieuw plekje


Wim is wat afwachtend in het begin maar doet geen vlieg kwaad. Voor hem wordt een rustig plekje gezocht. (Foto: pr)
Wim is wat afwachtend in het begin maar doet geen vlieg kwaad. Voor hem wordt een rustig plekje gezocht. (Foto: pr) (Foto: )

Ontzettend lieve kater Wim zoekt nieuw plekje

Regio - Dit is Wim! Een ontzettend lieve kater van ongeveer 8 jaar. Wim is een aantal maanden geleden gevonden met ontstekingen en verwondingen in zijn nek. Het heeft een aantal maanden geduurd, maar inmiddels gaat het een stuk beter met hem! De wonden in zijn nek zijn bijna helemaal genezen en mag nu herplaatst worden.

Omdat hij gevonden is, weten we niet waar hij vandaan komt en wat hij wel en niet gewend is. Hij is wat afwachtend in het begin maar doet geen vlieg kwaad. Omdat we lang iedere dag zijn wonden hebben moeten schoonmaken, vertrouwd hij het niet altijd als je met hem komt kroelen. Dit zal met positieve ervaringen snel beter gaan. Ondanks dat we hem iedere dag hebben moeten behandelen, en hij dit niet altijd leuk vond, heeft hij nooit uitgehaald of gebeten. Hij liet het allemaal maar gebeuren. Het is een echte lieverd. Wel lijkt hij weinig gewend en heeft dus echt tijd nodig aan nieuwe mensen en omgeving te wennen. Het dierenasiel zoekt voor hem een rustig thuis zonder kleine kinderen. Ook zal hij het lekker vinden uiteindelijk naar buiten te gaan.

Wie interesse heeft in Wim, wordt aangeraden te bellen met het asiel. Dan wordt een afspraak ingepland voor een kennismaking.

Meet informatie: www.louterbloemen.nl of 078-6137902.

Shopbox

Meer berichten