De Muziekschool geeft vanaf maandag 1 juni weer persoonlijk les in het gebouw. (Foto: pr)
De Muziekschool geeft vanaf maandag 1 juni weer persoonlijk les in het gebouw. (Foto: pr) (Foto: )

Ambachtse Muziekschool opent weer

H.I.Ambacht - Tijdens de lockdown door het coronavirus hebben de muziekdocenten van de Ambachtse Muziekschool niet stil gezeten. De meeste leerlingen hebben de mogelijkheid gehad online les te volgen. Hoewel het goed bevallen is, is iedereen toch heel blij dat er vanaf maandag 1 juni weer persoonlijk les gegeven kan worden.

De Muziekschool vindt het fijn om in het volgende schooljaar nieuwe leerlingen te kunnen begroeten. Daarom is er in deze maand juni gelegenheid om in te schrijven. Nieuwe leerlingen krijgen 25 procent korting op een proefles. Deze aanbieding is alleen geldig tot en met 30 juni 2020.

Door het coronavirus, dat ook nu nog steeds rondwaart, gaat de gebruikelijke voorspeeldag aan het einde van het schooljaar niet door. De Muziekschool hoopt in het volgend schooljaar, dat weer begint in september voor de voorspeeldag een leuk en interessant alternatief te vinden.

De Ambachtse Muziekschool heeft volgens de richtlijnen van het RIVM diverse maatregelen ter voorkoming van besmetting genomen, zoals aparte ingang en uitgang, overal ontsmettingsmiddelen, spatschermen, etc. Alleen de lesruimtes worden gebruikt, de wachtruimte moet helaas nog gesloten blijven.

Shopbox

Meer berichten