De opbrengst van het boekje komt volledig ten goede aan de asieldieren. (Foto: pr)
De opbrengst van het boekje komt volledig ten goede aan de asieldieren. (Foto: pr) (Foto: )

Opbrengst boekje Louterbloemen gaat naar asieldieren

Regio - Deze week in plaats een asieldier van Louterbloemen onder de aandacht te brengen, aandacht voor een boekje dat de beheerster Mirjam Addiks heeft geschreven. Het boekje heeft als titel ‘Onvergetelijke dieren, verhalen uit een dierenasiel’.

In een serie korte authentieke verhalen vertelt Mirjam Addiks. manager van het Dierenzorgcentrum Louterbloemen, gepassioneerd en recht uit het hart over de dagelijkse praktijk in een dierenopvang en over de emotionele relatie tussen mens en dier.

Mirjam Addiks, manager van het regionale Dierenzorgcentrum Louterbloemen in Dordrecht en columnist van het magazine 'Hart voor Dieren' geeft een kijkje achter de schermen van het dierenasiel. Aanstekelijke en hartverwarmende verhalen over Lola het kleine wonder, Drechtje het A16 kitten en Demon, de herder die bij de explosievendienst is gaan werken, leren ons dat niet iedereen die een dier weg doet slecht is, niet iedere hond die bijt agressief is en dat niet iedere kat die naast de bak plast onzindelijk is. Er zit altijd een verhaal achter.

Het boekje kost 9,95 euro en alle opbrengsten van dit boek komen ten goede aan de asieldieren!

Gegarandeerd veel leesplezier met dit boek van 144 bladzijden vol aanstekelijke en hartverwarmende verhalen uit een dierenasiel https://louterbloemen.nl/shop/

Shopbox

Meer berichten