Webinar: Clubs financieel gezond de crisis door

Regio - Speciaal voor lokale verenigingen organiseert Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden het webinar ‘Financieel gezond de coronacrisis door’. Deze gratis online bijeenkomst vindt plaats op woensdag 27 mei van 20.00 tot 21.30 uur. De Rabobank nodigt bestuursleden van lokale clubs van harte uit om deel te nemen.

Paul Mallee, directeur Particulieren van Rabobank IJsselmonde-Drechtsteden: “Verenigingen zijn het cement van de lokale samenleving. Als Rabobank willen we hen in deze lastige periode graag ondersteunen. In dit webinar komen handige tips en concrete acties voorbij, die clubs kunnen helpen om het hoofd boven water te houden nu de inkomsten flink dalen door afgelaste evenementen en gesloten kantines. Besproken wordt hoe je als vereniging om kunt gaan met de financiële gevolgen van de corona-uitbraak. Van welke regelingen je gebruik kunt maken en welke kansen er zijn om het financiële gat te dichten. Ik nodig bestuursleden dan ook van harte uit om deel te nemen.” De online bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met NOC*NSF.

Aanmelden

Aanmelden voor het webinar kan tot 23 mei via sportopleidingen.nl: https://bit.ly/2WusOFb

Per vereniging kunnen maximaal twee personen deelnemen. Meld je snel aan, want het aantal deelnemers is beperkt! Meer weten over dit webinar? Stuur een bericht naar communicatie.ijd@rabobank.nl

Shopbox

Meer berichten