Cadeautje voor jonge mantelzorgers

Cadeautje voor jonge mantelzorgers

Zwijndrecht/Hendrik-Ido-Ambacht - Veel jongeren maken het mee; er is thuis iemand gehandicapt, chronisch ziek of verslaafd. Dat kan je vader of moeder zijn, maar ook een broer, zus of een ander familielid. "Maak jij je af en toe zorgen over je zieke familielid en zit je hoofd daar soms vol mee? Help je veel mee en kun je daardoor niet altijd de dingen doen die je graag wilt doen? Dan ben je een jonge mantelzorger!", zegt MEE Mantelzorg.

De eerste week van juni is de week van de jonge mantelzorger. "We zetten jullie in het zonnetje. We sturen iets leuks op naar alle jonge mantelzorgers die bij MEE Mantelzorg bekend zijn. Ben jij een jonge mantelzorger en sta je nog niet ingeschreven bij MEE? Meld je dan vóór 1 juni aan bij MEE Mantelzorg (goedkeuring van ouders bij leeftijd jonger dan 18) en dan krijg je in juni een leuke verrassing! Ken je andere jonge mantelzorgers? Vertel ze dan dat ze een verrassing van ons kunnen krijgen als ze zich aanmelden voor 1 juni." 

Aanmelden/informatie kan door te bellen met 078 – 206 3202. Of mail met mantelzorg@meeplus.nl, daarna wordt een aanmeldformulier toegestuurd.

Kijk voor meer informatie op: www.meemantelzorg.nl/mantelzorger/jonge-mantelzorger

Shopbox

Meer berichten