Vragen, ideeën en plannen worden uitgewisseld. (Foto: Fotostudio Peter Hol)
Vragen, ideeën en plannen worden uitgewisseld. (Foto: Fotostudio Peter Hol) (Foto: )

Open Coffee Drechtsteden netwerken online!

Regio - Open Coffee Drechtsteden (OCD) houdt op donderdag 7 mei van 9.00 tot 10.30 uur de eerste online netwerkbijeenkomst voor ondernemende mensen in de Drechtsteden.

Elkaar ontmoeten! Dat is wat het bestuur van de Open Coffee Drechtsteden het meeste missen in de lockdown. Achter de schermen is er daarom samen met de vaste sponsors van de OCD hard gewerkt. Achter de beeldschermen, om precies te zijn. Want zolang Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht nog in lockdown is, is er elke eerste donderdag van de maand een online ontmoeting. Sponsors Rim Epskamp van Gamailen.nl en Matthijs van Dijk van Signland.nl zorgen voor veilig inbellen via Zoom.

Deze eerste online editie gaan de deelnemers vooral naar elkaar luisteren. Hoe gaat het met je? Waar zit je mee? Wat kunnen we voor elkaar betekenen? Waar kan ik je mee helpen? Daarna worden tips, plannen en ideeën over de mogelijkheden en uitdagingen van deze tijd uitgewisseld. Meedoen? Bezoek dan de website opencoffeedrechtsteden.nl en klik op de aanmeldlink. Op 7 mei van 9.00 tot 10.30 uur wordt de Zoom-verbinding opengesteld. Deelname is zonder kosten.

Shopbox

Meer berichten