Winkeliers centraal in vierde uitzending van “ATOS Verbindt”

Zaterdag 25 april was het derde deel van het programma “ATOS Verbindt” te horen over de invloeden van het coronavirus in de cultuursector en muziekwereld. Na de uitzending over de cultuur en muziek zal aankomende zaterdag in het vierde deel de winkeliers/detailhandel centraal staan.

Zwijndrecht - In de uitzending zullen winkeliers verhalen laten horen over wat voor effect de coronacrisis heeft op hun verkopen, klantbehoud en welke maatregelen ze moeten nemen om besmettingsgevaar te voorkomen. Zaterdag 2 mei tussen 16.00-21.00 uur zullen onder andere een kapper, bakkerij, autobedrijf en supermarkt aan het woord komen. Bram de Waard en Merel van der Laan zullen deze week de uitzending presenteren.
Naast dat je ATOS Verbindt via de radio kan beluisteren, is de uitzending ook te volgen via de ATOS TV. Na afloop is de uitzending terug te luisteren via de website van ATOS RTV. Heb jij zelf een verhaal dat je graag wilt laten horen aan de inwoners van Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht of wil je een nummer aanvragen voor een dierbare die alleen is, die je wilt steunen of bemoedigen? Stuur dit op naar redactie@atosrtv.nl met je telefoonnummer.

Shopbox

Meer berichten