Onze burgemeester feliciteerde dit jaar telefonisch de inwoners. Foto: Cees van Meerten/FotoExpressie
Onze burgemeester feliciteerde dit jaar telefonisch de inwoners. Foto: Cees van Meerten/FotoExpressie (Foto: )

Drie inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht koninklijk onderscheiden

Vanwege de coronamaatregelen is de jaarlijkse lintjesregen in heel Nederland uitgesteld. Iedereen die dit jaar bij de Algemene Gelegenheid een lintje zou krijgen, ontvangt deze later dit jaar. Burgemeesters in het hele land informeren de gedecoreerden wel over de toegekende onderscheiding. Burgemeester Jan Heijkoop belde met drie inwoners van Ambacht om hen te vertellen dat ze zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw L. Stehouwer-van der Ven. Mevrouw Stehouwer zet zich al sinds 1960 in voor de Gereformeerde Kerk De Open Hof (voorheen Pauluskerk) in heel veel functies. Naast haar activiteiten in de kerk is zij al ruim 10 jaar vrijwilligster bij Hospice De Patio.

De heer J.K. Stehouwer. De heer Stehouwer zet zich sinds 1970 in voor de Gereformeerde Kerk De Open Hof (voorheen Pauluskerk) in diverse functies. Daarnaast is hij ook tien jaar lang vrijwilliger geweest bij de reserve politie

Mevrouw M.E.C. van Oost. Mevrouw Van Oost zet zich sinds 1991 met hart en ziel en vol overgave in als vrijwilliger en intensief mantelzorger voor diverse hulpbehoevende mensen.

Shopbox

Meer berichten