Foto:

Vanuit huis tóch mee doen aan de pubquiz

Het Kruispunt organiseert regelmatig een gezellige pubquiz. Omdat dit sinds de verscherpte maatregelen rondom Corona niet meer mogelijk is presenteert Het Kruispunt daarom een online pubquiz.

Regio - De Online Pub Quiz van Mr. Bright's Quiz Night is helemaal quarantaine-proof: je kunt veilig - online - vanaf de bank meedoen. Stel een team samen en maak kans op mooie prijzen! Een team kan zowel live als digitaal worden samengesteld. Op afstand communiceer je met elkaar via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Zoom of Jitsi. Lekker drankje erbij en de gezellige avond kan beginnen. Het beste team uit de regio maakt kans op de prijs. Afgelopen week is de quiz gewonnen door het team ‘No1DeBeste’, die zijn naam eer aan doet. De online pubquiz start elke woensdag om 20.30 uur. Meer weten? Kijk op www.hetkruispunt.nl/onlinepubquiz of www.facebook.com/hetkruispuntbarendrecht. De komende periode willen de partners van Het Kruispunt, zolang het gebouw gesloten is, meer initiatieven ‘op afstand’ lanceren. Houd daarvoor de website in de gaten.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt.

Shopbox

Meer berichten