Foto:

Paasontbijt voor alleenstaanden

In deze crisis tijd zitten er veel mensen thuis en zoals het er nu naar uit ziet zal dit ook nog wel enige tijd voortduren. Nu de feestdagen eraan komen moeten veel mensen noodgedwongen thuis blijven en kunnen ze geen paasontbijt organiseren met hun naasten.

Regio - Daarom wil men de alleenstaanden in de regio Drechtsteden een hart onder de riem steken door ze op tweede paasdag een ontbijtje aan te bieden. Juist omdat zij in deze tijden extra eenzaam zijn. Dit geldt niet alleen voor ouderen, maar in alle leeftijdscategorieën en als je een paasontbijt wilt bestellen kan dit vaak pas vanaf 2 personen.

Daarvoor is de organisatie op zoek naar sponsoren, mensen die mee willen helpen, bedrijven die iets willen doneren en kunnen mensen iemand aanmelden die een ontbijtje verdiend. Een donatie doen kan via https://www.geef.nl/nl/actie/paasontbijt-voor-alleenstaanden-in-de-drechtsteden/donateurs 

Afhankelijk van het succes hoopt men het liefst ongeveer 50 mensen gelukkig maken, maar hoe meer mensen er mee helpen hoe meer mensen dit zouden kunnen worden.
Aanmelden voor hulp of iemand die een ontbijtje verdiend kan via paasontbijtdrechtsteden@gmail.com.

Meer berichten