Willemien van Nes en Marleen Naborn
Willemien van Nes en Marleen Naborn (Foto: )

Ambachtse bedrijven starten bijzondere samenwerking

Slim ondernemen

Hendrik-Ido-Ambacht - Uit chaos ontstaan soms bijzondere dingen. Een mooi voorbeeld hiervan zijn twee jeugdvriendinnen uit Hendrik-Ido-Ambacht die hebben besloten de handen ineen te slaan. Bij Tuinplantenkwekerij van Nes aan de Langeweg, staat sinds vorige week een bloemenkraam van Naborn. Ook geen onbekende in de gemeente, want dit echtpaar staat al jaren op de zaterdagmarkt aan de Sophia promenade.
Door alle ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus zijn er veel markten afgelast, waardoor Mark en Marleen Naborn thuis kwamen te zitten. Met een koelcel vol prachtige bloemen, zijn ze andere mogelijkheden gaan bekijken. Willemien van Nes, vriendin van Marleen sinds haar kleutertijd, bestiert al jaren met haar zus Annelies de tuinplantenkwekerij aan de Langeweg. Samen kwamen ze op het idee om de bloemenkraam te integreren bij de kwekerij, zodat klanten niet alleen de tuin, maar ook de woonkamer gezellig kunnen maken. Een win-win situatie. “We zijn ontzettend blij dat we hier met onze bloemen kunnen staan, thuiszitten is niets voor ons en zo kunnen we blijven ondernemen,” aldus Marleen. Willemien: “Ze vullen ons assortiment geweldig aan met snijbloemen en boeketten".
Voor hoe lang deze samenwerking gaat duren is onbekend, maar ze zijn geopend van maandag t/m vrijdag 9:30 - 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 - 17:00 uur.

Shopbox

Meer berichten