Hip Helpt o.a. bij boodschappen doen.
Hip Helpt o.a. bij boodschappen doen. (Foto: onbekend)

HipHelpt vrijwilligers staan voor u klaar

Zit u alleen thuis vanwege het corona-virus? Bent u ziek? Heeft u uw handen vol aan werken in de zorg en de zorg voor de kinderen? HipHelpt biedt ook in deze tijd hulp.

Regio - HipHelpt is telefonisch bereikbaar van ma. t/m vrij. van 9.00 tot 16.00 uur. De klussen die HipHelpt normaal oppakt staan op een laag pitje maar er is nog genoeg hulp te bieden in Coronatijd. Bel dus naar 078-7802342 als u iemand zoekt voor: boodschappen doen, medicijnen ophalen, even een belletje zodat je ervaart dat je er niet alleen voor staat, vervoer naar het ziekenhuis, maaltijd of soep koken en voedselpakket ophalen. U kunt uw hulpvraag ook indienen via de site: www.hipvanatotz.nl. Zonder de Corona-crisis was het de afgelopen maanden al erg druk bij HipHelpt. De organisatie bedankt daarom al haar vrijwilligers. In H.I.Ambacht hebben zij vanaf januari al 29 hulpvragen opgepakt. In Zwijndrecht zijn 35 hulpvragen opgepakt. HipHelpt is aangesloten bij #nietalleen.

Wilt u meehelpen? Het eerste wat u kunt doen is: Kijk wie er in je buurt hulp nodig heeft en biedt een helpende hand aan. De organisatie en vrijwilligers van HipHelpt weten niet wat er achter een voordeur zich afspeelt en mensen zelf weten vaak niet waar ze hulp kunnen vragen. Het tweede: meld je aan op de site nietalleen.hiphelpt.nl. HipHelpt kan dan hulpvragen aan jou voorleggen en zo kun je je steentje bijdragen.

Shopbox

Meer berichten