VEG Maranatha opent telefoonlijn!

De maatregelen omtrent het coronavirus van de overheid hakken er flink in. Activiteiten worden afgelast, kerkdiensten kunnen geen doorgang vinden. Ouderen en alleenstaanden raken verstrikt in eenzaamheid. 

Hendrik-Ido-Ambacht - Sommige raken verward en begrijpen er niets van. Zieken mogen nauwelijks tot niet worden bezocht. Zelfs zijn er zieken die alleen sterven. Er zullen bij ieder veel vragen zijn, maar ook angst kan nu de kop op steken. 

Wij hebben niet op alles een antwoord maar wel een luisterend oor en een helpende hand. In deze tijd van crisis rondom het coronavirus wil de Vrije Evangelische Gemeente Maranatha te Hendrik-Ido-Ambacht omzien naar elkaar en dat niet alleen naar de eigen gemeenteleden maar naar ieder die daar behoefte aan heeft. Vanuit het omzien naar elkaar willen zij de liefde van Jezus laten zien. Hun telefoonnummer is opengesteld voor ieder die behoefte heeft aan dat luisterende oor, hulp nodig heeft of gewoon met iemand wil praten. Dagelijks tussen 10.00 - 12.00 uur/ 14.00 – 16.00 uur/ 20.00 – 22.00 uur (m.u.v. zondagochtend) is er iemand beschikbaar via het telefoonnummer 078 761 00 70. Wilt u meer informatie over de gemeente kijk dan op onze website: www.veghiambacht.nl.

De diensten zijn te volgen via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1444-Vrije-Evangelische-Gemeente-H-I-Ambacht

Shopbox

Meer berichten