Foto:

Wie neemt de pittige en vriendelijke Luna in huis?

Asieldier van de week

Uit de Kijk, Het Klikt! test is Luna als een groene Actieveling gekomen. Luna is een Stafford teefje van bijna 4. Door persoonlijke omstandigheden kon ze niet bij haar eigenaar blijven.

Regio - Ze heeft erg veel energie en we zoeken voor haar een dito baas! Ze is erg speels en kan zichzelf ook goed vermaken met een speeltje, tak of wat er in de buurt is tijdens een speelse bui. Ze is sociaal en vriendelijk naar iedereen. Omdat ze erg onstuimig is en een pittig karakter heeft, plaatsen we haar niet bij kleine kinderen.

Helaas heeft Luna een huidprobleem. Toen ze bij ons kwam zat ze onder de kale plekken. Inmiddels gaat het met de juiste medicatie veel beter en knapt haar huid snel op. Echter weten we nog niet waardoor de infectie is ontstaan. Vaak is dit te zien bij allergieën. Het kan dus goed zijn dat Luna een voedselallergie of iets dergelijks heeft. Ze zal in de toekomst dus extra zorg nodig hebben en wellicht dieet voer of medicatie. Gelukkig ziet ze het zelf allemaal prima zitten en is ze altijd vrolijk!

Luna is een vriendelijke hond met een pittig karakter! Laat je niet te snel verleiden door haar lieve oogjes, ze kan fel uit de hoek komen. Daarom heeft ze een eigenaar nodig die het ras kent en weet hoe hiermee om te gaan! We zoeken dus een ervaren hondeneigenaar die consequent is en dat ook blijft. Anders zal Luna een loopje met je nemen, zal ze steeds dwarser worden en uiteindelijk volledig over je heen lopen.

Heeft u ervaring met Staffords of andere pittige hondenrassen? En denkt u dat u Luna kan bieden wat ze nodig heeft? Dan zou Luna wel eens heel goed bij u kunnen passen!

Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Luna of onze andere asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902.

Wilt u een meebouwen aan een nieuw dierenzorgcentrum? Ga naar https://louterbloemen.nl/bouw-mee/ voor meer informatie.

Shopbox

Meer berichten