The Fashion Camera Boek
The Fashion Camera Boek (Foto: Eric van Vuuren)

Het handboek voor de modefotograaf

The Fashion Camera, het handboek voor startende modefotografen, is begin maart verschenen bij Uitgeverij Snor. Liselotte Fleur (28), modefotograaf én ondernemer uit Hendrik Ido Ambacht, vertelt in dit boek alles wat je moet weten om als zelfstandig ondernemer aan de slag te kunnen in de wereld van de modefotografie. Van de juiste apparatuur en de beste instellingen tot copyrightkwesties en onderhandeltips.

Regio - Lenzen, camera’s, lightshapers, werken met een team en jezelf verkopen. Als modefotograaf heb je heel wat ballen in de lucht te houden, zo weet Liselotte Fleur uit eigen ervaring. Wat had zij graag dit boek gehad toen zij stond te trappelen om aan haar carrière te beginnen. Want hoe zet je jezelf in een markt die al zo verzadigd is? Sinds ze een aantal jaar geleden haar blog The Fashion Camera (thefashioncamera.com) begon, wordt ze overstroomd met vragen van volgers over allerlei praktische kanten van het vak. Zo kwam ze op het idee een boek te maken waarin al deze vragen worden beantwoord.
Wat Liselotte zelf de beste tip vindt? “Dat je alle tips en voorbeelden die je ziet bij andere fotografen op je eigen manier moet interpreteren, zodat het bij jouw manier van werken past. Blijf als fotograaf zo dicht mogelijk bij jezelf.”

Kijk voor meer informatie en verkooppunten op:  thefashioncamera.com/modefotografie-boek.

Shopbox

Meer berichten