Nieuwe activiteiten bij Hi5Ambacht

Hi5Ambacht biedt verschillende sportieve en culturele activiteiten voor diverse leeftijden. Voor het gehele overzicht, meer informatie en om in te schrijven, ga naar: www.hi5ambacht.nl  De komende periode zijn er onder andere de volgende leuke activiteiten:

Buurt on the Move
Bij Buurt on the Move kunnen kinderen uit de groepen 3 t/m 8 gratis komen sporten. De activiteiten vinden plaats op verschillende schoolpleinen en/of gymzalen. Elke 4 weken staat in het teken van een andere sport. Na de voorjaarsvakantie gaat men weer lekker naar buiten de schoolpleinen op, dan staat de sport honk- en softbal centraal.

KunstKids
Voor alle creatieve ontdekkers is er KunstKids. Binnen Kunstkids worden er allerlei verschillende workshops aangeboden voor de groepen 1 t/m 8. Deze vinden altijd plaats in een blokje van 4 weken tussen de verschillende schoolvakanties in. Steeds staat er een ander thema centraal, in de periode na de voorjaarsvakantie is dit beeldende kunst aan de hand van de grootmeesters van de vroegere en hedendaagse kunst.

Hi512+
Sinds dit schooljaar biedt Hi5Ambacht ook activiteiten voor jongeren tussen de 12-15 jaar (vanaf groep 8). Jongeren kunnen actief over het aanbod meedenken via Instagram; @hi5ambacht. De komende periode wordt de workshop graffiti en zelfverdediging aangeboden.

Vakantietopper
In de voorjaarsvakantie is het op dinsdag 25 februari van 13:00 – 15:00 uur weer tijd voor een gave vakantietopper! Dit keer staat de vakantietopper in het teken van, jawel vakantie! De zaal is opgedeeld in drie verschillende onderdelen; camping spellen, wintersport en een avonturenzaal. Alle kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen hieraan meedoen.
Aan deze activiteit zitten kosten verbonden van €2,- (gepast betalen aan de deur)

Shopbox

Meer berichten