Aat Ouwerkerk en Jauharina Oelfke - ten Seldam.
Aat Ouwerkerk en Jauharina Oelfke - ten Seldam. (Foto: )

Realistische kijk op wet- en regelgeving

VVD H.I.Ambacht wil 'Samen door'

De Redactie

Het nieuwe jaar is al weer een maand onderweg en is voor de VVD Hendrik-Ido-Ambacht in afgeslankte vorm begonnen. De fractie van de VVD in de gemeenteraad van Hendrik-Ido-Ambacht bestaat sinds kort uit 2 personen, Jauharina Oelfke – ten Seldam en Aat Ouwerkerk. De fractieleden delen hun kijk op de toekomst van de fractie en stellen een aantal doelen voor 2020 vast.

Hendrik-Ido-Ambacht - In december vorig jaar is ons burgerraadslid Evaline de Heer verhuisd naar Dordrecht en heeft de voormalige fractievoorzitter Oene Doevendans de keuze gemaakt om voor zichzelf te beginnen en heeft daarmee helaas onze raadszetel meegenomen. Met onze kleine fractie zullen we, als lokale VVD, aandacht blijven vragen voor de onderwerpen die spelen in ons dorp: goede scholen; goede zorg; een veilige, schone en verzorgde omgeving; goede bereikbaarheid; veilige fietspaden; goed openbaar vervoer; schone lucht en lage lasten. Heb je goede ideeën en wil je meepraten? Dat kan! Regionaal zoeken we binnen de Drechtsteden naar allerhande samenwerkingen om onze gemeente ook in landelijk opzicht sterker op de kaart te zetten. Een realistische kijk op wet- en regelgeving vinden wij hierbij belangrijk. Zo volgen we onder andere grote vraagstukken over de energietransitie en de omslag van gas naar elektrisch om ervoor te zorgen dat deze veranderingen economisch haalbaar en ook betaalbaar zijn voor al onze inwoners. Maar ook kleine activiteiten die het dorp gezelliger maken houden ons bezig. Bijvoorbeeld het Foodtruck festival, een wens uit ons verkiezingsprogramma en vorig jaar al een groot succes, dat ook dit jaar weer wordt gehouden en wel op 21 t/m 23 mei.

Wij zijn een ambitieus team dat naast de inhoud van politieke vraagstukken ook houdt van gezelligheid. Heb je goede ideeën over grote en kleine onderwerpen en lijkt het je leuk om hier over mee te praten? Het is heel goed mogelijk om een bericht achter te laten bij de nieuwe fractievoorzitter Jauharina Oelfke – ten Seldam. Dit kan via het e-mailadres: jauharina@gmail.com. Na je inzending nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Shopbox

Meer berichten