Malo vindt het heerlijk om buiten te liggen slapen, maar gaat ook graag op pad.
Malo vindt het heerlijk om buiten te liggen slapen, maar gaat ook graag op pad. (Foto: )

Stoere Malo zoekt een nieuwe (buiten)plek

De opvang wilt u graag voorstellen aan Malo. Malo is al jaren de huiskat van de opvang. Door de verbouwing woont Malo momenteel binnen en dat gaat eigenlijk heel goed. Hierdoor willen wij Malo graag gaan herplaatsen.

Regio - Malo is gewend om op het terrein te leven. Elke ochtend komt Malo de werknemers begroeten. Daarna gaat hij een rondje jagen en slaapt hij 's middags in een bed van stro. Soms kwam Malo even binnen kijken en geeft hij een kopje, vaak in ruil voor wat lekkers. Malo vindt het soms fijn aangehaald te worden maar kan ook flink uithalen. Hierdoor is een huis met kinderen niet geschikt voor Malo. Waarschijnlijk is een boederijachtige setting het beste voor Malo. Of een huis met veel buitenruimte.

Zoekt u een stoere kerel die graag buiten is maar ook graag een dutje bij de haard doet? Maak dan kennis met Malo. Ga naar www.louterbloemen.nl voor meer informatie over Malo of de andere asieldieren die op zoek zijn naar een nieuwe baas of neem contact op met het dierenzorgcentrum via 078-6137902.

Wilt u een meebouwen aan een nieuw dierenzorgcentrum? Ga naar https://louterbloemen.nl/bouw-mee/ voor meer informatie.

Shopbox

Meer berichten