Jong muzikaal talent organiseert benefietconcert

HENDRIK-IDO-AMBACHT - Op zaterdag 25 januari wordt er door jong muzikaal talent uit Hendrik-Ido-Ambacht een Benefietconcert georganiseerd in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Aan deze avond werken vier jongeren mee: Laurens Fierens (vleugel), Annelijn Pons (panfluit), Laura Pons (harp) en Bertine Hobbel (zang). De volledige opbrengst van de avond gaat naar kinderhuis Noah's Ark in Oeganda.

Laura Pons is een van de initiatiefnemers van dit concert. Zij gaat in februari met een groep jongeren van het Wartburg College, locatie Guido de Bres in Rotterdam twee weken helpen in dit kinderhuis. 'Ik vind het bijzonder hoe de oprichters van het kindertehuis zich inzetten voor weeskinderen in Oeganda en hen ook op die manier met de Bijbel in aanraking brengen. Ik kijk uit naar een bijzondere ervaring, hoewel ik ook wel besef dat het best schrijnend kan zijn. Vooral als je bedenkt hoe goed wij het hier in Nederland hebben,' zegt Laura.

Om dit kinderhuis te ondersteunen willen de jongeren zoveel mogelijk geld inzamelen door allerlei acties. Dit concert is een van de acties.

De toegang is slechts € 2. Kaarten kunnen worden gereserveerd per mail: laurapons@solcon.nl of via telefoon/app: 06-55087975. Ook wordt er een collecte gehouden, die bestemd is voor Noah's ark. Het concert begint om 19:30 uur in de Trinitatiskapel, Vriesestraat 22, Dordrecht

Voor meer informatie over het weeshuis: www.nacmu.org.

Shopbox

Meer berichten