Open avond Vocal Heart popkoor

Maandag 20 januari en maandag 3 februari organiseert Vocal Heart Popkoor een open avond. Als je van zingen houdt of dit wil leren ben je van harte welkom om te komen luisteren.

Hendrik-Ido-Ambacht - Vocal Heart Popkoor bestaat nu ruim 8 jaar en telt 16 leden onder enthousiaste leiding van onze dirigente Rusne Jakaityte.

Het is een koor waar met veel plezier aan de muzikale ontwikkeling gewerkt wordt. Tegelijkertijd deelt de groep hun passie voor muziek en zingen. Vocal Heart Popkoor wil graag groeien. Iedereen vanaf 18 jaar, die van zingen houdt en graag pop, musical en Nederlandse nummers zingt, of dat wil leren, is van harte welkom om te komen kijken, sfeer te proeven en natuurlijk mee te zingen op onze repetitieavonden. Het is niet nodig dat je bladmuziek kan lezen. Dat leer je zingenderwijs.

Vocal Heart Popkoor repeteert iedere maandagavond van 20:00 - 22:00 uur in Cultureel Centrum Cascade, Hoge Kade 50, 3341 BE te Hendrik-Ido-Ambacht

Als je wilt komen luisteren en of meezingen, ben je van harte welkom op maandag 20 januari en/of 3 februari, vanaf 19.30 uur kan je binnenlopen. Voor vragen neem dan gerust contact met ons op via zanggroepvocalheart@gmail.com of kijk op onze website: www.vocalheart.nl.

Shopbox

Meer berichten