Echt intensief sporten bij Fit in Ambacht.
Echt intensief sporten bij Fit in Ambacht. (Foto: )

Voorlichtingsdagen over 'Fit in Ambacht'

Remon van Loon

Met 1x per 5 dagen 35 minuten sporten resultaat behalen is nu mogelijk op de Milon Cirkel. Dat klinkt misschien te mooi om waar te zijn. Door de speciale apparatuur en het grote gebruiksgemak train je zeer effectief. Hierdoor hoeft een training niet langer te duren dan 35 minuten.

Henderik-Ido-Ambacht - Op de Milon Cirkel train je zowel spierkracht als uithoudingsvermogen. Ideaal om conditie op te bouwen of als ondersteuning bij een afslankprogramma. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en welke voordelen de Milon Cirkel voor jou heeft? Kom dan naar de voorlichting op vrijdag 10 januari om 19.00 uur of zaterdag 11 januari om 12.30 uur. Aanmelden kan via de website www.fitinambacht.nl. Hier kun je ook ervaringen lezen en zien van de mensen die al zijn begonnen.

Sinds 1 juli jl. zijn al meer dan 200 mensen gestart bij Fit in Ambacht met de Milon Cirkel. Een nieuwe manier van trainen die veel efficiënter is, waardoor je met een korte training resultaat kunt behalen. Sterkere spieren, een betere conditie en een strakker lichaam is mogelijk met minimaal 1x per 5 dagen 35 minuten sporten.

Hoewel Fit in Ambacht net een half jaar zijn gestart, hebben we al veel enthousiaste leden. "Het is fijn dat je na 35 minuten al klaar bent" en "de automatische instelling van de toestellen is ideaal. Pasje erin en alles gaat vanzelf" horen we van veel sporters, aldus Remon van Loon, eigenaar van de nieuwe sportclub in winkelcentrum Hoog Ambacht. Hij vervolgt: "We merken dat er nog wel veel onduidelijkheid is over het verschil tussen sporten in een sportschool en bij Fit in Ambacht. Daarom komen er weer 2 voorlichtingsbijeenkomsten waarop ik uitleg hoe het kan dat je met maar 2x per week 35 minuten sporten resultaat kunt behalen. De combinatie van krachttraining en conditietraining zorgt voor een fitter gevoel, voorkomt allerlei klachten en helpt bij het afslanken. Het is een oplossing voor mensen met weinig tijd of die fitness eigenlijk saai vinden, maar wel voelen dat er iets moet gebeuren.

Shopbox

Meer berichten