Het Inspire2Live Choir verleent medewerking aan de zangdienst (Foto: PR)
Het Inspire2Live Choir verleent medewerking aan de zangdienst (Foto: PR) (Foto: )

Zangdienst in de Open Hof

Ingezonden

HI-Ambacht - Op zondag 6 oktober staat de eerste zangdienst na de zomervakantie weer gepland in de Open Hof te Hendrik-Ido-Ambacht. Als gastkoor zal deze middag het Inspire2Live Choir medewerking verlenen. Dit koor treedt regelmatig op in deze regio en organiseert en werkt al jaren mee aan Benefietconcerten, waarvan de opbrengst bestemd is voor de kankerbestrijding.

Ieder jaar wordt er een goed doel gekozen en in 2019 is dat Support Casper (onderzoek naar alvleesklierkanker). Maar nu zal het koor dus voor het eerst in de zangdienst in de Open Hof optreden. Verder zal medewerking verleend worden door de sopraan Annelies Schep en de organist André de Jager.

Het koor deze keer niet onder leiding staan van de vaste dirigent Peter Overduin (die wegens gezondheidsredenen verhinderd is), maar dirigent Hans de Wit (o.a. dirigent van het Westlands Mannenkoor) de honneurs waarnemen.

Zoals de vaste bezoekers gewend zijn vermeldt het programma weer een reeks bekende en graag gezongen liederen, afkomstig uit diverse bundels. Zo staan onder andere deze keer op het programma: "Ik wandel in het licht met Jezus" , "Als g'in nood gezeten" en een psalmenmedley van 3 bekende psalmen.

Het koor zingt onder meer "Where no one stands" , "By the rivers of Babylon" en "You raise me up". Belangstellenden kunnen vooraf per email een complete liturgie toegestuurd krijgen. Dat kan door een mail te sturen naar leenkoster53@gmail.com .

De zangdienst begint om 17.00 uur. De kerk staat aan de Schildmanstraat 72a te Hendrik-Ido-Ambacht. Zoals gebruikelijk is de toegang gratis, maar aan de uitgang wordt er ook nu weer een collecte gehouden. En vanwege de medewerking van het Inspire2Live Choir heeft de zangdienstcommissie besloten dat de collecte deze keer ook bestemd is voor Support Casper.

De volgende zangdienst staat gepland op zondag 8 december 2019. Dan zal het Chr. Regiokoor "Adonai" uit Waddinxveen o.l.v. Peter Burger. Elsemarieke den Hartogh, dwarsfluit, Kees de Bruin, piano en Peter Burger, orgel. Voor meer informatie kunt u ook bellen met Leen Koster, telefoon 06 28 57 15 81.

Meer info over Inspire2live Choir:

http://inspire2livemusic.nl/

Shopbox

Meer berichten