Willeke, eigenaresse van Wijzerkracht. Foto: Willeke Koppelaar
Willeke, eigenaresse van Wijzerkracht. Foto: Willeke Koppelaar (Foto: Willeke Koppelaar)

Psychische ondersteuning beschikbaar zonder wachtlijsten

Wanneer we op wat voor manier dan ook vastlopen in ons leven is het vaak een hele stap om hulp in te schakelen. Eenmaal die stap genomen worden we veelal geconfronteerd met lange wachtlijsten. Landelijk staan momenteel bijna 28.000 mensen op deze wachtlijsten voor basiszorg.

REGIO - "Bij Wijzerkracht, praktijk voor Psychodynamische therapie, kan je binnen 5-7 werkdagen terecht voor zowel coaching als therapie", vertelt Willeke, coach en psychodynamisch therapeut. Zij voerde eerder gedurende twee jaar haar praktijk vanuit Papendrecht, en is sinds begin dit jaar in Sliedrecht gevestigd. Het hebben van een doorverwijzing is niet noodzakelijk. Binnen psychodynamische therapie staan gedachten, gedrag en gevoelens centraal en worden voortdurend in beweging gezet. Hier wordt een combinatie van diverse coaching en/of therapeutische technieken voor gebruikt. Op die manier komt je er snel achter wat er onder jouw belemmerende overtuigingen, angst, verdriet of vermoeid gevoel zit. Of wat bijvoorbeeld in de weg staat en jou belemmert te gaan staan voor wie jij bent en je (professionele) doelen te bereiken. "Door deze onderliggende problemen aan te pakken, en zowel mentaal als emotioneel te (ver)werken ervaar je een blijvend resultaat”, legt Willeke uit. Dat maakt psychodynamische therapie tot een praktische en veelal kortdurende therapievorm.

Aandachtsgebieden

Willeke: "De onderwerpen waar mensen mee komen zijn heel divers, zoals het opbouwen van zelfvertrouwen, examenstress of het verliezen van een dierbare of een traumatische gebeurtenis.” Daarnaast begeleid ik regelmatig jongeren en volwassen die zichzelf beschadigen. Dit is een veelvoorkomend en tegelijkertijd vaak onzichtbare problematiek waar nogal wat taboe op ligt en wat niet begrepen wordt. Toch is ook hier met de juiste begeleiding binnen niet al te lange tijd vanaf te komen. Vraag jij je af of je met jouw hulpvraag terecht kunt, wil je meer informatie of een afspraak maken, kijk dan op de website www.wijzerkracht.nl

Shopbox

Meer berichten