Binnenkort is er voor kinderen uit Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht de gelegenheid om kosteloos mee te doen aan het project "ik zie, ik zie wie jij niet ziet?"
Binnenkort is er voor kinderen uit Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht de gelegenheid om kosteloos mee te doen aan het project "ik zie, ik zie wie jij niet ziet?" (Foto: )

Kinderkoor SHINE sluit spetterend het seizoen af

Afgelopen zaterdag sloot kinderkoor SHINE het seizoen af met de uitvoering van het "Ik zie, ik zie Wie jij niet ziet" – project. Twaalf jonge zangers zongen en dansten enthousiast in een zonnig aangeklede Bethelkerk.

ZWIJNDRECHT/H.I. AMBACHT - Tussen de parasols, strandtentjes en opblaas beesten trakteerden zij het aanwezige publiek op mooie, ingetogen liedjes met prachtige solostemmen en vrolijke meezingers waarbij het lastig was stil te blijven zitten. Al met al was het een feestje dat eindigde in een groot applaus en limonade met een lekkernij. Nu gaan alle Shine kinderen en dirigente Jeanita vakantie vieren. Op 9 september start het nieuwe seizoen, met de wekelijkse repetitie op maandagmiddag van 15:15 uur tot 16:15 uur. SHINE heeft nog plaats voor nieuwe leden. Bij Shine krijgen de kinderen op speelse wijzen zangles, waarbij aandacht besteed wordt aan zangtechniek, podiumpresentatie en de Christelijke boodschap. SHINE is onderdeel van de Bethelkerk, maar iedereen is welkom. Wil je meer weten over SHINE? Kijk op de website www.jeanitavaneijsden.nl/kinderkoor-shine/

Shopbox

Meer berichten