Het bestuur van Stichting Vrij Spel. (FOTO: Cees van Meerten)
Het bestuur van Stichting Vrij Spel. (FOTO: Cees van Meerten) (Cees van Meerten FotoExpressie)

De Speelfabriek in de zomervakantie

Net als voorgaande jaren organiseert Stichting Vrij Spel weer De Speelfabriek tijdens de zomervakantie. Jaarlijks weten veel kinderen De Speelfabriek te vinden om gezellig te komen knutselen of spelen.

Het bestuur is Diana Kreukniet dankbaar voor het werk dat zij de afgelopen 11 jaar heeft verzet als voorzitter van Stichting Vrij Spel. Diana blijft in het bestuur, maar heeft per 1 april de voorzittershamer overgedragen aan Cees van Meerten. Hij hoopt haar werk op positieve wijze voort te zetten en De Speelfabriek nog verder te ontwikkelen.

Behalve een nieuwe voorzitter heeft Stichting Vrij Spel sinds kort ook een nieuwe logo en vind je het uitgebreide en actuele programma van De Speelfabriek voortaan op de vernieuwde website. Deze komt in plaats van het boekje, wat een hoop kosten bespaart en natuurlijk beter is voor het milieu. Kinderen op basisscholen in Hendrik-Ido-Ambacht krijgen nog wel een folder met het programma mee.

Ook dit jaar biedt De Speelfabriek weer een mooi gevarieerd programma. "We hebben veel sport- en spelactiviteiten, zoals tafeltennis, tafelvoetbal en XXL Lego. Ook kunnen kinderen spelen op het luchtkussen, de airhockey-tafel en de Playstation. Verder zijn er iedere dag andere knutselactiviteiten. Bij droog weer kunnen kinderen natuurlijk ook fijn buiten spelen. Bij echt mooi weer zijn er waterspelletjes. Naast deze vaste activiteiten hebben we dagelijks verschillende extra activiteiten, zowel binnen als buiten." Bekijk de website voor het actuele dagprogramma.

Het organiseren van deze week is niet mogelijk zonder vrijwilligers en donaties. Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk ervaring op te doen met de begeleiding van kinderen (kan je ook mooi op je CV zetten!), meld je dan aan op de website.

www.stichtingvrijspel.nl

Shopbox

Meer berichten