De enthousiaste vrijwilligers van de Lionsclub staan klaar achter de barbecue.
De enthousiaste vrijwilligers van de Lionsclub staan klaar achter de barbecue. (Foto: )

Lions barbecue voor Voedselbank

Afgelopen vrijdag 31 mei organiseerde de Lionsclub Swindregt Were weer de jaarlijkse barbecue voor de cliënten en vrijwilligers van de Voedselbanken in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Zwijndrecht/H.I.Ambacht - Onder de veranda bij de kantine van Hockeyclub Derby was er weer volop te eten en drinken voor iedereen. Het weer werkte ook mee dus kon er heerlijk buiten worden genoten van al het lekkers dat door de vrijwilligers van de Lionsclub werd geserveerd. Onder aanvoering van Wim-Arie Hamer en Peter Teunisse werd er weer enthousiast gewerkt om een lekkere maaltijd voor de gasten klaar te maken.

"De Lionsclub richt zich in haar activiteiten op het helpen van mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, bij voorkeur lokaal en ook gericht op jongeren", vertelde Arjan Zoutewelle, lid van de activiteitencommissie van de Lionsclub. "De jaarlijkse BBQ voor de Voedselbank past precies in dat plaatje. Het is daarom zeker onze intentie om dit de komende jaren te blijven doen."

Ook dit jaar werd iedereen weer gastvrij ontvangen door Hockeyclub Derby die weer een belangrijke bijdrage leverde aan het succes van deze avond. De besturen van beide Voedselbanken zijn blij met de ondersteuning die ze op deze manier krijgen van de Lionsclub en Derby. Waar het voor veel mensen vanzelfsprekend is om de barbecue op te stoken zodra het weer mooi weer wordt, is het voor de mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank vaak helemaal niet mogelijk om iets extra te doen. Daarom is het fijn dat er ieder jaar op deze manier een leuke avond met een lekkere maaltijd wordt verzorgd.

Shopbox

Meer berichten