Er zal ook een imker aanwezig zijn.
Er zal ook een imker aanwezig zijn. (Foto: )

Open Tuin Landschapstuin 't Struweel

Zaterdag 11 mei is er weer Open Tuin bij landschapstuin 't Struweel; deze landschapstuin is gelegen aan Rijksstraatweg 5 te Rijsoord, gelegen tussen Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik-Ido-Ambacht.

Regio - In de tuin vindt u verschillende landschappen representatief voor het oude Hollandse landschap. De wilg staat centraal. Diverse voorjaarsbloeiers staan nu in bloei, veel frisse kleuren. De zwaan broedt weer in de vijver. U bent van harte welkom om dit stukje natuur in de Randstad te ervaren tijdens de Open Tuin zaterdag 11 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

De imker is aanwezig en de schapen worden tussen 12.00 en 13.00 uur geschoren. Bezoekers kunnen ook op eigen gelegenheid rondwandelen en genieten van het groen en de rust. Er is een geschreven rondleiding aanwezig en Ron den Dikken geeft twee keer een rondleiding door de tuin.

Voor, na of tijdens uw wandeling zijn er consumpties verkrijgbaar in de kas. De toegang tot de tuin is gratis. Geadviseerd wordt, afhankelijk van het weer, te denken aan goed schoeisel voor de landschapstuin. Aanbevolen wordt om, als het kan, per fiets te komen, daar er weinig parkeergelegenheid is (alleen in de berm).

Voor nadere inlichtingen: 't Struweel, tel. 06 5105 4163 of per e-mail: t.struweel@inter.nl.net

www.struweel.com

Shopbox

Meer berichten