Kinderfilmmiddag in Cascade

HENDRIK-IDO-AMBACHT De meivakantie komt eraan! Gezellig om met de hele familie een filmpje te pakken en lekker te genieten van een relaxte middag. Tijdens de filmmiddag op woensdag 1 mei draait de stoere live-action animatiefilm 'Pieter Konijn'.

Pieter Konijn leidt een perfect leventje in de groentetuin bij hem om de hoek, met wortels in overvloed. Totdat de tuin een nieuwe eigenaar krijgt die hem en zijn vrienden weg wil hebben. De strijd tussen Pieter en meneer Verhoef om de moestuin loopt ontzettend uit de hand. Ook proberen ze allebei in de smaak te vallen bij hun lieve buurvrouw Bea. Zij is gek op dieren, terwijl meneer Verhoef juist een hekel heeft aan het 'ongedierte' dat zijn tuin probeert te verwoesten.

De avontuurlijke held 'Peter Rabbit' is geliefd bij meerdere generaties lezers. De verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over het eigenwijze en ondeugende konijn werd in het Nederlands ingesproken. De film duurt 95 minuten en bevat een pauze. Geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar. Woensdag 1 mei, aanvang 15.00 uur. Kaartjes kosten 4,50 euro en zijn te bestellen via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Shopbox

Meer berichten