ASWH in doelpuntrijk duel langs ODIN '59

ASWH is bezig aan een goede serie in de derde divisie. Afgelopen zaterdag wonnen de Ambachters in Heemskerk na een doelpuntrijke wedstrijd van ODIN '59 (3-5), alweer de derde zege op een rij. Hierdoor doet ASWH nog altijd goed mee in de periode en verzekerde de ploeg zich eveneens van nog een seizoen derde divisie en daaraan gekoppeld een ticket voor de TOTO KNVB Beker.

De toeschouwers kregen binnen twintig minuten al vijf doelpunten voorgeschoteld. ASWH opende het bal via Ismail Yildirim, die na 28 tellen al de 0-1 produceerde. Na een snel antwoord van ODIN '59, liep ASWH in korte tijd uit dankzij een door clubtopscorer Peter Verhoeve benutte strafschop en een doelpunt van aanvoerder Jesper van den Bosch. Ook de gastheren kregen echter een strafschop en kwamen terug tot 2-3.

In de beginfase van tweede helft ging het opnieuw snel. Jesper van den Bosch rondde een prachtige aanval van de Ambachters af voor de 2-4, maar vrijwel meteen kwam ODIN '59 weer dichterbij. Daarna was ASWH weer aan de beurt. Na een slim genomen vrije trap kon Bilal El Amrani de 3-5 achter de doelman schieten. Hoewel de thuisploeg zich zeker nog niet gewonnen gaf en op jacht ging naar een aansluitingstreffer, gaf ASWH nu niets meer weg en nam de drie punten mee naar huis.

Komende zaterdag kan ASWH de goede reeks vervolgen, maar dan moet het op sportpark Schildman wel winnen van de nummer drie DVS '33 Ermelo. 

Shopbox

Meer berichten