De band Blue Monday is een van de vele muzikale talenten van ATOS Talentstage en tevens de februari ATOS Maandtopper met nummer ‘Lila’.
De band Blue Monday is een van de vele muzikale talenten van ATOS Talentstage en tevens de februari ATOS Maandtopper met nummer ‘Lila’. (Foto: )

ATOS RTV blijft vernieuwen en ontwikkelen

Mirthe van Wijngaarden

Lokale omroep ATOS RTV gaat de komende tijd weer beginnen met nieuwe projecten. De zender is de laatste jaren flink aan het investeren in het organiseren van eigen evenementen en het ontwikkelen van nieuwe programma's. En dat zal de komende tijd zeker door blijven gaan.

ZWIJNDRECHT - Sinds november is de site van de ATOS volledig vernieuwd. Het is een overzichtelijke website geworden met onder andere doorverwijzingen naar social media en eigen evenementen. Ook is het mogelijk om makkelijker live naar de radio te luisteren, naar ATOS TV te kijken en is er de mogelijkheid om uitzendingen terug te luisteren. Verder is er informatie te vinden over elk programma van de ATOS en is er een pagina met het lokale nieuws.

Vorige week is een nieuwe pagina op de website gelanceerd: ATOS Talentstage. Het is een platform waar concerten en album en single releases van muzikaal talent uit de regio op komen te staan. De meeste artiesten op de pagina zijn ooit te gast geweest bij ATOS Radio. Inmiddels bestaat de lijst voor de ATOS Talentstage uit ongeveer honderd artiesten en die lijst blijft groeien. Verwachte artiesten voor Bram & Jurgen zijn Elle Hollis, bekend van haar cover 'Zeg Dat Niet' en haar producer Boy Bruynzeel die over de hele wereld bekend is met zijn Yearmix 2018.

De komende maanden is de agenda van ATOS RTV weer volgepland qua evenementen. Zo zal maart in het teken staan van 'Ik Pas'. Wethouders en specialisten zullen te gast zijn bij de lokale omroep om te praten over alcoholgebruik. Verder wordt er uitgebreid aandacht besteed aan Koningsdag, de Paascross en de Roparun. Voor de Roparun wordt een van de deelnemende teams gevolgd: Team Sterk Staaltje. Zij zullen vanaf 18 maart elke twee weken een update geven over hun voorbereidingen voor de Roparun. Op 17 maart vindt er in het programma Sport op Zondag een loting plaats voor het Jeugdtoernooi dat op 10 juni wordt gehouden door VV Groote Lindt. Deze loting wordt verzorgd door Eredivisiescheidsrechter Christiaan Bax.

Vanaf februari is ook een nieuwe programmering ingegaan. Zo is er een extra uurtje nieuws, heet het programma The Edge nu XNoizz en doen meerdere programma's voor het eerst hun intrede, zoals Heerlijk Hollands (in samenwerking met RTV Papendrecht) en Late Night with Xizer. De gehele programmering is te zien op de website van ATOS RTV.

ATOS RTV is ook nog met spoed op zoek naar redactiemedewerkers. Daarnaast zijn technici zeer welkom bij de omroep. De medewerkers van ATOS RTV werken op vrijwilligersbasis. Meer informatie over de vacatures staat op de site www.atosrtv.nl. Geïnteresseerden kunnen een mail sturen naar medewerkers@atosrtv.nl.

Shopbox

Meer berichten