'Mamma Mia – Here We Go Again!' wordt tijdens de filmavond op 27 februari gedraaid in Cascade.
'Mamma Mia – Here We Go Again!' wordt tijdens de filmavond op 27 februari gedraaid in Cascade. (Foto: mag rechtenvrij)

Filmavond in Cascade: 'Mamma Mia' deel twee

Woensdag 27 februari draait 'Mamma Mia – Here We Go Again!' in Cascade. Deze feelgood film is het vervolg op de bioscoophit 'Mamma Mia – The Movie' met bekende meezingers van ABBA.

H.I. AMBACHT - Vijf jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film wordt er teruggekeerd naar het magische Griekse eiland Kalokairi waar Sophie druk bezig is met de grote opening van Hotel Bella Donna. Ze heeft de hartsvriendinnen van haar moeder en haar drie mogelijke vaders ook uitgenodigd.
Ondertussen wordt met flashbacks vertelt hoe de jongere Donna in het verleden volop van haar leven geniet. Hoe zij op het paradijselijke eiland terecht is gekomen en hoe ze stormachtige affaires beleeft met Sam, Harry en Bill. Maar niet alles is rozengeur en maneschijn.
In deze film valt er genoeg te genieten; een geweldige sterrencast (die is uitgebreid met onder andere Cher en Andy Garcia), wervelende dansers en aanstekelijke muziek. Het is een waardig vervolg. Aanvang 20.00 uur. Kaartjes kosten 6 euro en zijn te bestellen via de website van Cascade, telefonisch via 078-6819230 of voor aanvang aan de kassa.

www.theater-cascade.nl

Meer berichten