Het muzikale comedyduo Maartje en Kine geeft een voorstelling in Cascade. (FOTO: Corne van der Stelt)
Het muzikale comedyduo Maartje en Kine geeft een voorstelling in Cascade. (FOTO: Corne van der Stelt) (Foto: Corné Van der Stelt)

Maartje & Kine zetten de juiste toon met 'Vibrato!'

Binnen de cabaretwereld is het komische duo Maartje & Kine een begrip. Uniek en muzikaal cabaret waarin met sterke noten een ludiek lesje in muziek gegeven wordt.

H.I. AMBACHT - Zaterdag 23 februari spelen de dames in Cascade. Maartje en Kine zijn beiden geschoolde musici, tijdens de voorstelling maken ze gebruik van maar liefst elf verschillende muziekinstrumenten. Ze spelen onder andere viool, accordeon, piano, gitaar, banjo, ukelele, blokfluit, zingende zaag en zelfs de fraaie basbalalaika. Samen zingen ze vrolijke en pakkende liedjes en weten ze een fijne sfeer neer te zetten. De voorstelling 'Vibrato!' zit vol grappen waarbij de twee regelmatig de interactie met de zaal zoeken. De stijl van Maartje & Kine laat zich omschrijven als een combinatie van klassiek en modern, altijd met een verfrissende blik op de actualiteit. Zij hebben eerder optredens verzorgd bij DWDD, Podium Witteman en KunststofTV. Nu hebben zij hun eigenzinnige observaties en opmerkelijke gedachten omgezet naar een unieke muzikale comedy: 'Vibrato!'. Aanvang: 20.15 uur. Tickets kosten 18,50 euro. Reserveren kan online via Cascade of telefonisch via 078-6819230.

www.theater-cascade.nl 

Meer berichten