ASWH'ers David Almeida en Peter Verhoeve gaan het duel aan met de Friese doelman en enkele verdedigers van ONS Sneek.(FOTO:  Dik Schumacher)
ASWH'ers David Almeida en Peter Verhoeve gaan het duel aan met de Friese doelman en enkele verdedigers van ONS Sneek.(FOTO: Dik Schumacher) (Foto: )

Winst in Sneek

H.I.Ambacht - Afgelopen zaterdag speelde ASWH een belangrijke wedstrijd in de derde divisie. De Ambachters namen het in Friesland op tegen ONS Sneek. Niet voor het eerst dit seizoen kwam ASWH snel op achterstand. Voormalig prof Martijn Barto scoorde met een knappe hakbal de openingstreffer. Vrij snel werd het evenwicht hersteld door een schitterend genomen vrije trap van Mels van Driel. Na een 1-1 ruststand kreeg ASWH halverwege de tweede helft een nieuwe tik te verwerken. Een ongelukkige handsbal leverde de Friezen een strafschop op. Michael Lanting schoot raak vanaf elf meter en bracht ONS Sneek op 2-1.

Trainer Cesco Agterberg voerde vervolgens een gouden wissel door. Hij bracht Fabian Korporaal in de ploeg. De jonge middenvelder tikte eerst na een verlengde hoekschop de gelijkmaker binnen en schoot in de slotminuut ook de winnende treffer achter de Friese goalie. Door deze knappe inhaalrace nam ASWH niet alleen drie punten mee, maar vergrootte het tevens de voorsprong op de teams onderin. (FOTO: Dik Schumacher)

Shopbox

Meer berichten