Foto:

Het jaarlijkse winterfeest

Ingezonden

In Rijsoord

De organisatoren, Stichting 'Help Eens Een Handje' en de v.v. Rijsoord, hebben het Winterfeest op papier al gereed. Het wachten is op de gasten voor deze dag. Zaterdag 2 maart 2019 om 11.00 uur zal het feest van start gaan.

Regio - Door de organisatoren wordt hard gewerkt om de doelgroepen te benaderen. Uitnodigingen gaan er de komende tijd onder andere naar de tehuizen in Ridderkerk, Stichting Down Syndroom, Pameijer Stichting, Humanitas Barendrecht, Syndion H.I.Ambacht en Philadelpha Zwijndrecht. De stichtingen hebben ook vorig jaar meegewerkt. De organisatoren raken steeds meer bekend bij de diverse instellingen in de regio, maar zouden graag nog meer in contact komen met vertegenwoordigers van instellingen. Zo kunnen zoveel mogelijk mensen van de doelgroep meegenieten.

Diverse sponsoren zullen ervoor zorgen dat de gasten dit feest gratis kunnen bezoeken. Vorig jaar was het een drukte van belang in de kantine van de v.v. Rijsoord. Er kwamen zo'n 150 deelnemers, wat samen met de begeleiding en organisatoren een zeer goede bezetting van het Rijsoordse Kraaiennest opleverde.

Natuurlijk is het leuk, maar verkleden is geen voorwaarde om met elkaar een gezellig feestje te bouwen. Voor de gasten die zich op leuke en originele wijze weten te verkleden stelt de organisatie wel een aantal prijzen beschikbaar. Verder is er livemuziek voor een echte Hollandse sfeer en is ook dit jaar kunstenares Marina v.d. Stelt aanwezig om de gasten om te toveren in engeltjes of bengeltjes.

Voor sommige mensen van de doelgroep is begeleiding nodig. Vanuit de organisatie zijn er EHBO'ers aanwezig. Als er bij de gasten specifieke begeleiding nodig is, dan rekent de organisatie erop dat deze gasten daar zelf rekening mee houden. De gasten moeten, via hun organisatie of zelf, voor eigen vervoer zorgen. Indien dit niet lukt kan er contact op worden genomen met de organisatie. De organisatie bekijkt dan wat ze kunnen doen. Doe dit voor 28 februari vanwege de te regelen zaken.

Aanmelden kan tot 28 februari. Ben je betrokken bij een van de genoemde organisaties dan kan aanmelden via de leidinggevenden binnen de betreffende organisaties. Ben je geen lid, dan kan aanmelden ook direct bij de organisatoren via: vv-rijsoord@planet.nl, info@annyam.nl of info@stichtingaavb.nl. Telefonisch aanmelden kan via 0180-427183.

Shopbox

Meer berichten