Cabaretier Thijs Kemperink geeft een voorstelling in Cascade tijdens het Nationaal Theaterweekend. (FOTO: Frank Visschedijk)
Cabaretier Thijs Kemperink geeft een voorstelling in Cascade tijdens het Nationaal Theaterweekend. (FOTO: Frank Visschedijk) (Foto: Frank Visschedijk)

Nationaal Theaterweekend met Thijs Kemperink

Tijdens het Nationaal Theaterweekend worden landelijk in vele theaters voorstellingen gespeeld zodat iedereen kan kennismaken met het theater en zich laten verrassen door toneel, muziek, cabaret en nog veel meer.

H.I. AMBACHT - Het Nationaal Theaterweekend is van 25 t/m 27 januari en vindt voor de vierde keer plaats. Tijdens dit weekend kan in Cascade kennis worden gemaakt met cabaretier Thijs Kemperink. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen. Een show zonder wijzend vingertje, maar wel boordevol humor en een onderliggend thema dat Thijs aan het hart gaat. Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker. Bezoekers zijn welkom om tegen het toegankelijke tarief van 10 euro per persoon te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. Een unieke belevenis voor iedereen. De voorstelling is op zaterdag 26 januari en begint om 20.15 uur. Tickets bestellen kan online via de website van Cascade of telefonisch via 078-6819230.

www.theater-cascade.nl

Shopbox

Meer berichten