Foto:

IJzersterke show 'Adem' van Lakshmi in Cascade

Singer/songwriter Lakshmi wist in korte tijd veel indruk te maken in de Nederlandse muziekscene. Na intensief toeren langs festivals en clubs debuteert ze nu met succes in het theater. Vrijdag 25 januari speelt Lakshmi haar show 'Adem' in Cascade.

H.I -AMBACHT - Sinds ze op weergaloze wijze het nummer 'Zeg me dat het niet zo is' van Frank Boeijen vertolkte in DWDD, kan niemand meer om zangeres Lakshmi heen. Lakshmi Swami Persaud is een groot talent dat goed weet wat ze wil. Ze verpakt haar persoonlijke, poëtische verhalen in donkere pop-noir. Van piano en strijkers tot bombastische drums en elektronische beats. Van vleugjes blues, rock en dubstep tot zelfs een heel klein beetje reggae.

Muziekkenners Leo Blokhuis en Eric Corton bevelen Lakshmi van harte aan. "Ze heeft een wonderschone stem. Heerlijk. Bezwerend mooie muziek vind ik het", aldus Blokhuis. De nummers in de show bevatten pittige elektronische tracks en klassieke elementen, gespeeld door haar muzikanten en versterkt door beelden. De voorstelling is op vrijdag 25 januari om 20.15 uur. Tickets (à 18,50 euro) bestellen kan online viawww.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Shopbox

Meer berichten