Foto:

Kerstmarkt in De Open Hof

De jaarlijkse kerstmarkt in de kerk De Open Hof wordt ook dit jaar weer uitgevoerd en wel op vrijdag 7 december van 14.30 tot 20.00 uur. De opbrengst is bestemd voor Syrische vluchtelingen die in Syrië zelf en in de omringende landen in zeer gebrekkige omstandigheden proberen te overleven.

Om 20.00 uur begint de trekking van de loterij. Een lot kost € 1,-. Bij aankoop van 10 loten heb je gegarandeerd resultaat; of een prijs of een fles projectwijn. U kunt 10 loten bestellen door € 10,-- te storten op NL45RABO 0397 6008 87 ten name van TAAKGROEP Z.W.O. GER.KERK bestemming: gift Syrië. Mail dan uw naam en adres naar davidscheele.hia@tele2.nl en u krijgt een papier met uw naam en de lotnummers zodra de betaling binnen is. De hoofdprijs is een half uur vliegen boven Zuid Holland voor 2 personen met Jan Rijsdijk.

U kunt voor het goede doel kerststollen bestellen, recept van Gerrit Rijkens. De kerststol met eerste klas ingrediënten en amandelspijs weegt ca. 1 kg en kost € 12,--. Graag voor 5 december uw bestelling opgeven door een mail te sturen naar: gerrit.rijkens@xs4all.nl. Tijdens de kerstmarkt kunt u de bestelde kerststollen ophalen van 14.30 tot 20.30 uur.

Een fotografe zal aanwezig zijn om van u, uw partner, uw kinderen een foto te maken. Verder zullen er verschillende workshops worden gegeven en zijn er uiteraard allerlei lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. Verder zijn er kerstbomen te koop en zijn er allerlei kinderactiviteiten. Er is een ruime keuze tweedehands boeken. Ook dat aanbod heeft een reputatie verworven omdat de boeken in diverse groepen gesorteerd zijn. Kinderboeken, lectuur, wetenschap en techniek kunt u zo vinden zonder te verdwalen tussen romans of detectives. Ook nieuwe boeken van Boeketcetera zijn aanwezig.

Meer informatie over de activiteiten op de kerstmarkt zal binnenkort op de website www.deopenhof-hia.nl verschijnen.

Shopbox

Meer berichten