De afloop van de wedstrijd mochten de spelers van Flax Field Fighters op de foto met het team van Forward Lease Rotterdam.
De afloop van de wedstrijd mochten de spelers van Flax Field Fighters op de foto met het team van Forward Lease Rotterdam.

Top weekend voor FFF U12

De spelers uit het U12 team van basketvereniging Flax Field Fighters hebben een erg goed Hemelvaartweekend achter de rug.

H.I.Ambacht - Het begon allemaal op woensdag toen het team de vraag kreeg om de mascotte van Forward Lease Rotterdam te zijn tijdens de wedstrijd donderdagavond in het Topsportcentrum. Op deze vraag zei coach Sarah Lensen natuurlijk 'Ja' en vervolgens werd er snel actie ondernomen door Jeanette Hartmann, de moeder van Florian uit U12, om alle spelers van het team uit te nodigen.

Donderdagavond verzamelde coach en spelers van U12 in het Topsportcentrum. Gerrit Gilbert, de mascotte van U12, was er natuurlijk ook bij deze avond, want het was best wel een beetje spannend om in de spotlight te komen met de spelers van Rotterdam. De line – up was fantastisch om te zien. In eerste instantie stonden er allemaal gespannen koppies te wachten, maar op het moment dat ze een hand kregen van een speler en het veld opgingen, straalden ze helemaal.

De wedstrijd tegen Donar uit Groningen was ook nog eens erg leuk en leerzaam om naar te kijken voor de kinderen. Donar was een maatje te groot voor Rotterdam, maar de wedstrijd was er niet minder tof door. De uitslag 85 – 114. Na de wedstrijd was het natuurlijk tijd voor foto's en handtekeningen. De spelers bleven op het veld totdat iedereen met zijn favoriet op de foto was geweest. Kortom: het was een fantastische donderdag avond!

En alsof dat nog niet genoeg was, werd FFF U12 afgelopen zaterdag ook nog eens ongeslagen kampioen van dit seizoen. Een mooi resultaat, dat door de ouders beloond werd met een mooie beker en een snoep medaille voor alle kinderen. Natuurlijk gaat het team thuis ook nog gehuldigd worden door het bestuur.

Meer berichten