Een tennisposter uit het clubhuis van TV Hiaten.
Een tennisposter uit het clubhuis van TV Hiaten.

TV Hiaten opent tennisseizoen 2018

Sinds een aantal jaren groeit het ledental van Hiaten terwijl de landelijke trend een daling kent. Volgens de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is 2017 een keerpunt en neemt de belangstelling voor de tennissport in Nederland weer toe.
Bij tennisvereniging Hiaten vertaalt de groei zich door een significante toename van het aantal jeugdleden (146), het aantal competitieteams (34) en de belangstelling voor de drie Open Toernooien en Clubkampioenschappen.
Voorzitter Michel Middendorp zal dit ongetwijfeld met veel trots memoreren in zijn speech bij de officiële opening van het tennisseizoen a.s. zondag 25 maart.

Op zondag 25 maart a.s. opent de voorzitter om 11.00 uur officieel het tennisseizoen met het in top hijsen van de verenigingsvlag door een lid van Hiaten die zich op bijzondere wijze voor de vereniging verdienstelijk heeft gemaakt.
Om 10.30 uur gaat het clubhuis open en kunnen leden en belangstellenden binnenlopen waar zij gastvrij worden ontvangen met een kopje koffie en gebakje van bakker Van der Spoel.

Voor de belangstellenden is dit de gelegenheid bij uitstek om kennis te maken met de grootste tennisvereniging van de regio – 667 leden waarvan bijna 150 jeugdleden. Bestuursleden staan klaar om u te informeren over de mogelijkheden die de tennisvereniging te bieden heeft.

Hiaten beschikt over 10 'Smash-Court' tennisbanen, waarop 365 dagen in het jaar getennist kan worden met daarnaast een aantal zeer actieve werkgroepen die garant staan voor optimaal tennisplezier voor zowel jeugd, de recreatieve als competitieve tennisser.
Hiaten werkt samen met Tennisschool Maximus Tennis met vijf geclassificeerde tennisleraren in dienst die op alle tennisniveaus tennisles kunnen geven. Ook zij zijn aanwezig om te informeren over de mogelijkheden en antwoord te geven op al uw vragen

Om te voorkomen dat u te laat bij Hiaten arriveert en veel gaat missen wijzen wij u op het feit dat in de nacht van 24 op 25 maart, ingaan zomertijd, de klok een uur vooruit wordt gezet.

Meer berichten