Afgelopen weekend werd er veel geld opgehaald door de spinners in OBS de Bron.
Afgelopen weekend werd er veel geld opgehaald door de spinners in OBS de Bron.

Spinningmarathon brengt € 3.500 op

Op zaterdag 17 februari organiseerde Roparunteam FL!INK een schitterende spinningmarathon in OBS de Bron. Het was aan de deelnemers de taak om zich te laten sponsoren voor deze sportieve prestatie.

H.I.Ambacht - Het grootste sponsorbedrag werd geschonken door Nettie Albers. Ze haalde maar liefst € 445,00 op voor het goede doel en ontving van de teamcaptain van Roparunteam FL!NK een prachtige taart die was verzorgd en geschonken door Mellies Genot.

Eindbalans

De spinningmarathon stond onder leiding van twee instructrices die rekening hielden met alle niveaus. Na drie uur spinning kon de eindbalans worden opgemaakt. Het hele evenement heeft maar liefst € 3.500,00 opgebracht dat geheel ten goede komt aan Stichting Roparun. Een fantastische prestatie van alle deelnemers en sponsors.

FL!NK

Deze spinningmarathon is één van de vele acties van Roparunteam FL!NK om geld in te zamelen voor Stichting Roparun. Team FL!NK doet mee aan de Roparun 2018, de langste estafetteloop ter wereld. Het team legt ruim 560 kilometer af, van Hamburg naar Rotterdam. Met deze sportieve prestatie wordt er geld opgehaald voor zorg aan mensen met kanker. Samen met zo'n 400 andere teams hebben ze één doel: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

2018

De Roparun vindt dit jaar plaats in het Pinksterweekend met de start op zaterdag 19 mei 2018 in Parijs en Hamburg. De finish is op maandag 21 mei 2018 op de Binnenrotte in Rotterdam. Team FL!NK doet dit jaar voor de vijfde keer mee.

www.teamflink.nl

Meer berichten
Shopbox