Internationale Vrouwendag wordt georganiseerd door: Ingrid Hilgeman, Karin van Duin, Marjon Schouwenburg, Marja de Zwart, Diana de Winter, Tahani al Abdo,Marcella ten Kortenaar en Marlies Bol. (Foto: Michael Dinger)
Internationale Vrouwendag wordt georganiseerd door: Ingrid Hilgeman, Karin van Duin, Marjon Schouwenburg, Marja de Zwart, Diana de Winter, Tahani al Abdo,Marcella ten Kortenaar en Marlies Bol. (Foto: Michael Dinger)

5 jaar Internationale Vrouwendag Hendrik-Ido-Ambacht

H.I. Ambacht - Dit jaar wordt voor de 5e keer op 8 maart Internationale Vrouwendag in Ambacht gevierd. Deze dag door en voor vrouwen is inmiddels uitgegroeid tot een evenement wat jaarlijks wordt bezocht door zo'n 200 vrouwen.

"Dit aantal is ook het maximum aantal wat wij willen", aldus Marlies Bol initiatiefneemster van de vrouwendag in Ambacht. "We willen niet dat het massaal wordt, dat maakt alles lastiger en minder gezellig." Dit jaar werkt de organisatie samen met de bibliotheek die de spreekster Roos Schlikker heeft geregeld. Roos is columniste in het Parool, Kek Mama, Intermediair en Libelle. Zij schrijft tevens voor Linda TV en heeft een aantal boeken op haar naam. Dit jaar komt haar eerste roman uit. Kenmerkend aan Roos is haar humor. " We zijn heel blij met deze samenwerking. Je versterkt elkaar!" "We vinden het belangrijk dat de invulling van Internationale Vrouwendag inhoud heeft met daarnaast een grote funfactor. Het programma voor aanstaande Internationale Vrouwendag belooft weer een super toffe avond! Net als vorig jaar hebben we voor Cultureel Centrum Cascade gekozen als locatie."

De vrouwen worden tussen 18:00 en 18:30 verwelkomd met een glaasje bubbels en een eerste gerechtje. De avond wordt gevuld met Roos Schlikker, adviezen van HANNAH huidcoaches, kappers die een snelle twist aan je haar geven, nagelstylistes die je nagels een lekker kleurtje kunnen geven, een fotograaf die je leert hoe je het best op de foto staat, masseuses die je ondanks de drukte even heerlijk laten ontspannen, Kinesiologen die adviezen geven en laten ervaren evenals de voetreflex specialist. Halverwege de avond start DJ Red samen met saxofonist Lessismore om je in beweging te krijgen! Gedurende de avond worden er kleine gerechtjes geserveerd. Net als vorig jaar Wederom verzorgd door restaurant En Verre! Daarnaast mag je een culinaire verrassing verwachten van onze Syrische dorpsgenoten.
Internationale Vrouwendag is voor iedereen. De entree is daarom bewust laag € 25,-. Dit is inclusief welkomstdrankje, walking dinner en bovenstaande activiteiten. Voor vrouwen die afhankelijk zijn van de voedselbank of vluchtelingenwerk is Internationale vrouwendag gratis. Zij moeten zich bij hun coördinator aanmelden. Inmiddels is het een traditie dat iedereen een cadeautje van maximaal 2,50 meeneemt en bij de entree in de mand stopt. Doe er een mooie, lieve, leuke tekst bij. De volgende dag worden de cadeautje afgeleverd bij de voedselbank en vluchtelingenwerk om uit te delen. Meld je snel aan op www.internationalevrouwendaghia.nl
Ben jij ondernemer en wil je je bedrijf profileren deze avond? Neem contact op via info@internationalevrouwendaghia.nl

Meer berichten
Shopbox