De trainingen van Silver Shuttle vinden plaats in de Sophiahal.
De trainingen van Silver Shuttle vinden plaats in de Sophiahal.

Sportief bezig bij Silver Shuttle

De sfeer zit er goed in op de trainingsavond van Silver Shuttle. Op woensdagavond trainen de senioren (boven 18) en spelen wedstrijden met elkaar.

H.I.Ambacht - Roanne hoopt op een badminton-topjaar in 2018. "Ik wil lekker sportief bezig zijn dit jaar. Mijn goede voornemen is om elke woensdag stipt om 20 uur op de baan te staan. Het afgelopen jaar was heel leuk. Ik hoop dat we dit jaar weer net zo veel lol hebben."Ook Yvonne is dit jaar weer enthousiast begonnen. "Fijn om lekker te badmintonnen en met elkaar te zijn. En Jan heeft nog een goede tip voor iedereen die enthousiast is, maar het misschien nog niet helemaal onder de knie heeft. Het maakt niet uit hoe je slaat, als het maar tussen de lijnen is."

Competitie

Eind januari begint de competitie. Dit jaar gaan twee senioren teams competitie spelen. Het team dat zich heeft ingeschreven voor de A-competitie heeft goede moed. In 2017 was het lastig om een wedstrijd te winnen maar ze hebben er drie nieuwe spelers bij die het team op een hoger niveau gaan brengen. Nieuwkomer Anko heeft er veel zin en hoopt dat hij de verwachtingen waar gaat maken. Het andere team heeft zich ingeschreven voor de D-competitie en kan nog een dame erbij gebruiken. Man Yee, Roel en Erwin kijken uit naar de eerste wedstrijd.

Jeugd

Op zaterdagochtend traint en speelt de jeugd. De eerste training van dit jaar werden er spelletjes gedaan. Molenwieken of de shuttle onder het net door slaan in plaats van erover heen waren populair. In februari start ook voor de jeugd de competitie dus inmiddels wordt hier ook al weer enthousiast getraind.

Meer berichten