Nieuwe programmering, debatten en meer bij ATOS RTV

Maar liefst tien nieuwe vrijwilligers hebben zich sinds het begin van het nieuwe jaar aangesloten bij de lokale omroep ATOS RTV. Debuterende radioprogramma's, politieke debatten, een vernieuwde programmering en een nieuwe site staan het komende halfjaar op de agenda.

Zwijndrecht/H.I.Ambacht - De programmering van ATOS RTV is flink op de schop gegaan. Zo is op zondag Heerlijk Hollands een uurtje vervroegd, waardoor er ruimte is ontstaan voor een nieuw programma. Paul Hoorweg en Luca Noordermeer zullen van 19.00 tot 21.00 uur Paul & Luca presenteren. Twee uur lang is er livemuziek, zijn er diverse activiteiten en zullen artiesten voorbijkomen.
MET de Fonkert is weer terug van weggeweest. In dit programma wordt het politieke nieuws en overige nieuwsactiviteiten uit de regio behandeld. Zeker in het kader van de naderende gemeenteraadsverkiezingen zal er veel worden besproken tijdens MET de Fonkert. In samenwerking met RTV Ridderkerk worden er ook programma's uitgewisseld tussen de twee omroepen. Voorbeelden die ATOS RTV van RTV Ridderkerk zal overnemen zijn Countrystyle en Oude Krakers. Ook het hardrock- en metal-muziekprogramma T.N.T., dat oorspronkelijk van Omroep Hoeksche Waard komt, zal na vier jaar weer te horen zijn op de radio, op de vrijdagavond.
Andere nieuwkomers zijn Q Vallento & Stimules en ATOS Talentstage. Het eerste programma is te horen van 23.00 tot 00.00 uur op de zaterdagavond. Jonge dj-talenten uit de regio krijgen de kans om eigen mixen te draaien op ATOS Radio. Op de dinsdag en woensdag wordt er tijdens de ATOS Talentstage een uur lang ingezonden muziek gedraaid van een muzikaal talent uit de regio dat al eens eerder is langsgekomen bij ATOS RTV.
In thema van de komende gemeenteraadsverkiezingen vinden er twee politieke debatten plaats. Samen met RTV Rijnmond organiseert ATOS RTV op woensdag 7 februari een debat in H.I.Ambacht. De lijsttrekkers gaan met elkaar in discussie van 17:00 uur tot 18:00 uur. In Zwijndrecht vindt het politieke debat plaats op donderdag 15 februari van 18.00 tot 19.00 uur in Bistro Michel. Op de verkiezingsdag (21 maart) zendt ATOS RTV vanaf 20:00 uur vier uur lang live uit.

Meer berichten